torstai 5. tammikuuta 2012

Community Manager Appreciation Day 23.1.2012

No mutta jee! Nettikätilöille jarjestetään Tampereen Teknillisellä yliopistolla tapahtuma, joka maailmalla on järjestetty jo kahtena edellisvuonna. Hyvä, että hoksasin ennen kuin oma pumaskani tuli tuutista ulos, olisi ollun aika noloa olla olematta tietoinen tästä. Kiitos kuuluu Pauliina Mäkelälle. Itse en valitettavasti tämän vuoden tapahtumaan pääse, mutta eiköhän sieltä jotakin kaikuja kantaudu.

Tapahtuman verkkosivulla esittelyteksti:
Community Manager Appreciation Day, CMAD, järjestetään tänä vuonna jo kolmatta kertaa. Vuonna 2010 arvostettu web-strategisti Jeremiah Owyang teki blogissaan aloitteen siitä, että community managereita (yhteisöjohtajia / nettikätilöitä) pitäisi pysähtyä arvostamaan edes kerran vuodessa, vuoden 4. maanantaina. Päivää tarvitaan, sillä asiakasrajapinnassa toimivat yhteisöjohtajat tekevät arvokasta, mutta rankkaa työtä. Heidän pitää kestää yritysten sisäiset ristiriidat, yksityisyyden menetys ja se, etteivät asiakkaiden ongelmat (valitus) lopu koskaan.

2 kommenttia:

  1. Mäkin pingasin sua Twitterissä joku päivä :). Keskusteluun voi osallistua twiittaamalla ja tapahtuma striimataan myös. Laita ilmoittautumislomakkeen kautta keskustelutoiveesi ja kerro että osallistut etänä.

    VastaaPoista
  2. Ooh, kiitos Johanna ja anteeksi, oli mennyt jostain syystä ihan ohi :-(

    VastaaPoista